Become a spottee
Home > Careers

Become a spottee

careers business man walking
Vacatures

Ook deel uitmaken van ons gepassioneerd team security & netwerk experts? Bekijk snel onze openstaande vacatures!

Lees meer
Stages & studentenjobs

Op zoek naar een leerrijke stage of studentenjob boordevol praktische ervaring? Zet nu jouw eerste stappen in de praktijk onder goede begeleiding!

Lees meer
Spotit Academy

Gebeten door security & netwerken? Bekijk wat onze spotit Academy jou kan bieden om volledig klaargestoomd de IT-wereld in te duiken!

Lees meer
Waarom werken voor spotit?

Missie & waarden

Spotit wil een trusted advisor zijn voor zijn klanten. We beginnen een reis met elke klant en bouwen een langdurige relatie op, gebaseerd op visie, gespecialiseerde kennis, toewijding en vertrouwen. Om dat te realiseren, investeren we het hele jaar door in de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers. Bij spotit sta jij centraal!

Meer info
Binnen spotit is iedereen zeer gedreven en ambitieus, maar nooit ten koste van iemand anders!
Pieter – Security & Network Engineer
Voor jouw fysieke en mentale gezondheid

Spotit Wellbeing Program

Bij spotit wordt er hard gewerkt voor de klanten. Toch vinden we fysieke en mentale gezondheid heel belangrijk. Het Spotit Wellbeing Program zit boordevol activiteiten en initiatieven om individueel of samen als groep even het computerscherm te verlaten en te genieten van welverdiende me-time.

Meer info
Teamwork teambuilding
Work hard, play hard

Teamevents

Elk kwartaal komen wij samen met het hele team voor een dag vol kennisdeling, plezier én teambuilding. Ook onze verjaardag wordt jaarlijks uitbundig gevierd met het hele team en aanverwanten. Benieuwd wat wij zoal uitspoken op deze teamevents?

Heb jij wat we zoeken?

Bij spotit zijn we steeds op zoek naar gedreven en gemotiveerde experts met het juiste spotit DNA. Mogen we jou binnenkort verwelkomen binnen ons jong en dynamisch team?