Home > Careers > Spotit Academy

Spotit Academy

Gebeten door security & netwerken? Bekijk wat onze spotit Academy jou kan bieden om volledig klaargestoomd de IT-wereld in te duiken!

Sinds de opstart van de Spotit Academy 5 jaar geleden, studeerden al meer dan 30 jonge professionals af, waarvan 85% nog steeds bij ons aan de slag is.
Sanne | HR Project Coordinator

Neem een vliegende start met de spotit Academy

Ben je gebeten door security & netwerken? Sta je te springen om de wondere IT-wereld in te duiken, maar weet je niet hoe je die eerste stappen in de praktijk kan zetten? Of ben je op zoek naar een eerste werkervaring met goede, professionele begeleiding? Onze spotit Academy biedt de oplossing!

 

Wat is de spotit Academy?

Gedurende zes maanden kan jij een traineeship voor beloftevolle talenten volgen, gevuld met opleidingen door interne en externe coaches. Naast theoretische lessen, vullen we het  programma aan met voldoende praktijkervaring. Ideaal om een succesvolle carrière te starten binnen security & netwerken, en om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie. We leren je niet alleen de nodige IT-technische skills aan, maar focussen ook op soft skills, zoals planning en communicatie, om je een extra duwtje te geven voor een vliegende start.

 

En wat erna?

Ook na het traject geven we jou persoonlijke begeleiding, opvolging en opleidingsmogelijkheden. We maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Jouw gedrevenheid wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket, extra-legale voordelen, persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een sterk groeiend bedrijf, én uiteraard een jong en dynamisch team dat jou met open armen ontvangt! Regelmatige teamevents en feestjes dragen bij tot de unieke spotit werksfeer.

 

Nieuw dit jaar

In september 2025 start de 7de editie. Hou deze pagina in de gaten voor meer info.

De Academy is een unieke kans, niet enkel voor schoolverlaters, maar ook voor mensen die reeds een eerste werkervaring hebben, al dan niet binnen IT, en een carrière switch overwegen. Het traject geeft je extra bagage voor de volgende stappen in je loopbaan.
Lieven | Academy 2018-2019

Hoe kan je deelnemen?

Heb je een IT-bachelordiploma op zak en ben je gebeten door security & netwerken? Of heb je reeds een eerste werkervaring, maar ben je op zoek naar extra begeleiding? Neem dan snel contact op met de spotit Academy via het contactformulier. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!