Donderdag 02 april 2020: 10H30-11H00
Webinar

Business continuity in crisistijden: Eindgebruikers en endpoints optimaal beschermen

Eindgebruikers en endpoints optimaal beschermen

Mensen waren nooit meer online dan nu: voor het opzoeken van nieuws, om te communiceren met elkaar en voor het werk.
Veel organisaties maken in sneltempo de overgang naar het faciliteren van remote werk voor hun medewerkers.

Deze enorme shift in digitalisering en remote werk is ook cybercriminelen niet ontgaan.
CERT België en EUROPOL raden bedrijven aan om waakzaam te zijn wegens een stijging in ransomware attacks.
Phishing is wereldwijd nog steeds één van de belangrijkste methodes die in meer dan 90% van de gevallen wordt gebruikt voor cyberaanvallen om systemen binnen te dringen.
Cisco schat bovendien dat 70% van de breaches op endpoints starten: laptops, workstations, servers en mobiele toestellen.

SpotIT en Cisco focussen in deze webinar op hoe organisaties hun eindgebruikers en hun endpoints optimaal kunnen beschermen tegen aanvallen door deze te voorkomen, te detecteren en te reageren.
Deze oplossingen komen aan bod in de webinar:

  • Cisco AMP 4 Endpoints: een cloud-managed endpoint security oplossing die cyberaanvallen voorkomt en snel malicious bestanden op endpoints detecteert, isoleert en herstelt.
  • Cisco Umbrella: een cloud beveiligingsplatform dat malicious internet aanvragen (domain, URL, IP) blokkeert voor de connection wordt gemaakt.
  • AMIPhished: ons SpotIT SOC ontwikkelde een handige en efficiënte oplossing waarbij een gebruiker een potentieel kwaadaardige mail onmiddellijk kan doorsturen naar het SOC voor analyse en verificatie. Ons SOC test de mail grondig op phishing en brengt de gebruiker op de hoogte, zo wordt uw IT dienst ontlast.

Na dit half uurtje bent u helemaal op de hoogte hoe u eindgebruikers en endpoints optimaal beschermt. Achteraf heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten en de specialisten van onze partner Cisco. 

 

Inschrijven

Deze webinar is afgelopen. Contacteer ons gerust via [email protected] indien u meer informatie wenst.