18 juni - 10u30
Webinar

Business continuity in crisistijden: Verbeter de zichtbaarheid en de beveiliging van uw netwerk

Business continuity in crisistijden: Verbeter de zichtbaarheid en de beveiliging van uw netwerk

Het bedrijfsnetwerk is op vandaag meer verspreid en complexer dan ooit. Elke week duiken er wel nieuwe security uitdagingen op. Het bedrijfsnetwerk is continu in beweging door nieuwe gebruikers en devices die worden toegevoegd. Dit maakt het er niet eenvoudiger op om zichtbaarheid te krijgen in wat er gebeurt in het netwerk. Netwerkvisibiliteit is cruciaal want wat niet zichtbaar is, kan niet beschermd worden.
We slaan daarom de handen in elkaar met onze partner Cisco voor een webinar over netwerkvisibiliteit en beveiligingsanalyses in uw bedrijf. 


Tijdens deze dertig minuten zullen we volgende onderwerpen toelichten: 

  • Hoe u de zichtbaarheid van uw netwerk kan verhogen en aanvallen kan detecteren: We bespreken hoe u aanvallen kan detecteren die de beveiliging aan de buitengrens doorbreken en uw activiteiten potentieel kunnen bedreigen, en hoe u kwaadaardige patronen kan opsporen in encrypted traffic. 
  • Een vereenvoudigde en effectieve netwerksegmentering: zodat onbevoegde gebruikers en apparaten niet op uw bedrijfsnetwerk kunnen (of beperkt). 
  • Hoe u de respons op security incidenten kan versnellen en beter forensisch onderzoek kan doen: Detecteer snel zero-day malware, interne bedreigingen zoals command and control-communicatie en doorsluizen van gegevens, geavanceerde bedreigingen en andere geraffineerde aanvallen. Sla verkeersstroomgegevens gedurende langere tijd op. Gebruik geavanceerde analyses om beter onderzoek uit te voeren.
  • Cisco Stealthwatch maakt gebruik van telemetriegegevens afkomstig van bestaande netwerkinfrastructuren voor geavanceerde bedreigingsdetectie, diepgaand forensisch onderzoek en vereenvoudigde netwerksegmentering. Met toonaangevende machine learning en gedragsmodellering kunt u opkomende bedreigingen van uw digitale activiteiten te slim af zijn.

 
Een half uurtje tijd? We zien u graag online op donderdag 18 juni 2020 van 10u30-11u00 voor een efficiënte en leerrijke webinar.
Achteraf is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Registreren

Deze webinar is afgelopen. Indien u meer informatie wenst over dit topic kan u contact opnemen via [email protected] of op het telefoonnummer 0032 (0) 9 394 44 41.