Strategic security and network solutions for your higher performance

Uw security en netwerk bepaalt de competitiviteit van uw bedrijf. Met SpotIT heeft u een betrouwbare partner die met u meedenkt voor het uitbouwen van een performante security- en netwerkstrategie.

 

Onze missie

SpotIT wil een trusted advisor zijn voor zijn klanten. We werken met onze klanten samen aan innovatieve security- en netwerkarchitecturen die een groot strategisch voordeel en inzicht bieden. SpotIT begint een reis met elke klant en bouwt een langdurige relatie op gebaseerd op visie, gespecialiseerde kennis, toewijding en vertrouwen.

swoosh bottom

Is uw business klaar voor deze uitdagingen?

ICONS

Cloud

Steeds meer data en applicaties werken in de cloud

ICONS

Internet of everything

20 miljard geconnecteerde apparaten in 2020

ICONS

Big data

1 op 10 bedrijven in Europa gebruiken big data

ICONS

Automation

2,9 miljoen industriële robots in 2019

ICONS

Artificial Intelligence

EU investeert  2.6 miljard euro in AI-projecten

swoosh bottom

Innovatieve security- & netwerkdiensten

SpotIT biedt een breed portfolio aan technologieën en diensten, van consultancy, audits en pen tests tot het opzetten van een compleet nieuwe security- en netwerkinfrastructuur. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor training en 24/7 managed services. 

ICONS

Met een onderbouwd stappenplan aan de start

Geen enkele generaal trekt ten strijde zonder plan. Bij SpotIT is dat plan het SpotIT Implementation Framework: een concrete en planmatige aanpak waarin we haarfijn bepalen hoe we uw doelstellingen kunnen bereiken en uw uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Die aanpak loont, want gewoonlijk leveren we uw project 20 tot 30% sneller op dan onze concurrenten.

ICONS

Strategisch advies

Uw security en netwerk vormt de ruggengraat van uw bedrijf. De aanpak voor security & netwerken is dan ook geen eenmalig project, maar maakt deel uit van uw bedrijfsstrategie. Een project gaat pas van start als er een concreet, strategisch actieplan op tafel ligt dat erop gericht is om bepaalde doelstellingen te halen.

SpotIT wil uw trusted advisor zijn voor een high-level security en netwerk aanpak op lange termijn. Uiteraard bieden we ook de standaardoplossingen, zoals switches, routers, firewalls en antivirus software. Maar waar wij echt het verschil maken, is met onze high-tech kennis, 24/7 managed services en projectaanpak.

ICONS

Helder rapporteren

SpotIT staat garant voor een glasheldere rapportering. Of het nu gaat over een strategische oefening of managed services, wij documenteren onze bevindingen, analyses en aanbevelingen altijd op maat van de klant. Heeft u een audit of ISO-certifiëring gepland? Ook dan zijn onze rapporten het ideale referentiepunt. 

swoosh

Hoogopgeleide medewerkers

Security- en netwerktechnologie verandert aan een razend tempo. Bij SpotIT willen we daarom niet alleen bijblijven, maar ook vooruit kijken. Onze hoogopgeleide medewerkers hebben de kennis en certificaten om van uw project een succes te maken op lange termijn. 90% van onze medewerkers hebben trouwens meer dan 10 jaar projectervaring. Die schat aan kennis delen we doorheen het bedrijf, zodat we een constante beschikbaarheid en opvolging van uw project kunnen verzekeren.

swoosh
swoosh top white
KMO portefeuille Qfor label

Onze  certificaten, uw voordeel

Training and advice is embedded in the SpotIT DNA. The certificates of "Qfor" and "KMO-portefeuille" (Belgian quality certificate) only enforce this spirit.  Qfor is the quality label for learning and consultancy activities. Na een positieve audit van Qfor kregen we voor onze module ClientScan 2 certificaten. Het certificaat “Learning” voor onze opleidingen over IT-security en het certificaat “Consulting” voor audits, advies en sourcing over IT-netwerken en -security. Met dit label onderstrepen we onze maximale garantie op een kwalitatieve dienstverlening. U bent zeker dat u met een professionele partner aan de slag gaat.
Voor opleiding en advies zijn we eveneens erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Hiermee geniet u als Vlaamse KMO-klant van een financiële tussenkomst van de Vlaamse overheid.

Hier staan wij voor

Altijd overtreffen

Altijd overtreffen
Kwaliteit leveren, passie voor het vak en de zaken in handen nemen: dat zit in ons DNA.

Werken in vertrouwen

Werken in vertrouwen
We houden ons woord. Ethiek en eerlijkheid staan hoog op onze agenda.

Ondernemerschap voor iedereen

Ondernemerschap voor iedereen
Engagement kent geen rang. We lossen problemen op en gaan desnoods ver om dat te realiseren.

Human-2-human

Human-2-human
Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden: met respect, menselijkheid en een positieve ingesteldheid.