Security Awareness Training

Security Awareness Training

Medewerkers zijn vaak de zwakke schakel in het totale information security plaatje. Daarom wil SpotIT met zijn Security Awareness Training nog eens het belang van information security benadrukken bij uw medewerkers. Het is dan ook niet altijd voor iedereen duidelijk waarom bepaalde security policies worden doorgevoerd. Zeker wanneer die policies het gebruiksgemak in de weg staan. In de Security Awareness Training van SpotIT komen al die aspecten aan bod.

Onze doelstelling:

  • Uw medewerkers aansporen tot het ontwikkelen van een veiliger computergedrag
  • Uw medewerkers overtuigen van het persoonlijk belang van information security
  • Security awareness een hogere prioriteit geven in uw bedrijf 
  • Uw management overtuigen dat opleiding en gedragsaanpassing een proces is voor langere termijn

Het programma:

  • Voor eindgebruikers: We tonen de security-gevaren aan de hand van praktijkvoorbeelden en onderstrepen het belang van een correct computergedrag in het professionele en in het privéleven.
  • Voor uw IT-afdeling: We bekijken de security-gevaren door de bril van de IT-professional. Hoe kunnen we gevaren voorkomen en herkennen? Welke gevaren zijn er? We tonen praktische voorbeelden waarmee uw IT-team aan de slag kan.
  • Voor uw C-level suite: We tonen het belang aan van security op bedrijfsniveau. Welke risico’s zijn er? Hoe gaan hackers/criminelen te werk? Welke schade kan er aangericht worden?

Onze gecertifieerde lesgevers:

We organiseren trainingen voor elke technologie uit ons portfolio, afgestemd op uw behoeften. Onze SpotIT-consultants hebben zelf uitgebreide ervaring in hun vak. Ze kennen niet alleen de theorie, maar zijn ook vertrouwd met best practices. Tijdens de training krijgt u nuttige tips & tricks voor uw specifieke businesscase.

swoosh top grey

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact op.

ICONS