Security- en netwerkstrategie

Het netwerk is de levensader van uw business, niet zomaar een technische bijzaak. Cloud applicaties, samenwerken op afstand, de uitdagingen van big data en Artificial Intelligence (AI)… Denk daarom op tijd aan een goed doordachte strategie rond security en netwerken. Eén die ingebed is in uw algemene bedrijfsstrategie. SpotIT helpt u om die strategie te ontwikkelen op basis van drie pijlers: beveiliging, detectie en reactie.

Nieuwe security dreigingen

Nieuwe technologische ontwikkelingen (de cloud, mobile apps, het internet of things) zorgen ervoor dat de traditionele security-oplossingen niet meer volstaan. SpotIT helpt u om die nieuwe dreigingen het hoofd te bieden.

Compleet cybersecurity programma

We starten vanuit een weldoordachte visie op information security en vertalen die naar een planmatige aanpak die werkt voor uw bedrijf. We doorlopen hiervoor een compleet proces, van de laatste nieuwe beveiligingstechnologieën, bewustmakingscampagnes, tot security policies en trainingen.

Krijgt u toch te maken met een cyber attack, datalek of vulnerability? Dan staan onze specialisten klaar met verschillende maatregelen rond cybersecurity response. Denk hierbij aan risicomanagement, rapportering, remediëring en het afhandelen van aansprakelijkheidsproblemen.

swoosh top grey

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact op.

ICONS