Cybersecuritybedrijf SpotIT opent derde vestiging

Cybersecuritybedrijf SpotIT opent derde vestiging

De Belgische onderneming SpotIT werd in 2014 opgericht en is gespecialiseerd in het bouwen van veilige digitale bedrijfsomgevingen. Dit doen ze aan de hand van consultancy, managed services, security governance, audits en pen tests, maar ook door compleet nieuwe security- en netwerkinfrastructuren op te zetten.

Vraag overstijgt aanbod

En hier is nood aan zo blijkt, want SpotIT bouwde al een sterk klantenportfolio uit en kan jaarlijks ook op tal van nieuwe klanten rekenen. Allnex, Fluvius, Joris Ide, Metallo, MSC, PXL Hogeschool en Terumo zijn maar enkele voorbeelden van bedrijven die al bij SpotIT kwamen aankloppen. “De afgelopen jaren timmerden we hard aan de groei van ons bedrijf. We barsten uit onze voegen en momenteel is het moeilijker om extra medewerkers te vinden dan nieuwe klanten”, verklaart CEO Steven Vynckier.

SpotIT Antwerpen opent de deuren

“Het kantoor in Antwerpen is een mooi gevolg van onze structurele groei. Net als Gent en Limburg, is ook Antwerpen een bewuste keuze wegens de interessante ligging voor zowel (potentiële) medewerkers als klanten. Bij SpotIT streven we ernaar een aantrekkelijke, lokale werkgever te zijn voor ons personeel. Door de aanwezigheid van meerdere kantoren spenderen onze werknemers minder tijd in de file en bieden we hen een betere work-life balance”, besluit Steven.

Het kantoor in Antwerpen heeft een capaciteit van 21 medewerkers. Op dit moment heeft het bedrijf maar liefst 17 openstaande vacatures. Ontdek ze via www.spotit.be/nl/jobs/vacatures.

 

Persbericht op madeinoostvlaanderen.be

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact op.

ICONS