SpotIT behaalt als eerste partner in Belux de Cisco Master Networking specialisatie

SpotIT behaalt als eerste partner in Belux de Cisco Master Networking specialisatie

SpotIT, de grootste onafhankelijke Managed Services Provider in België, is de eerste Cisco partner in Belux die de Master Networking specialisatie behaalt. Dit maakt SpotIT de enige partner in Belux en de enige Premier Partner in gans EMEAR met dit statuut.  Met deze specialisatie, samen met de recent behaalde Cisco Customer Experience Specialization, toont SpotIT haar gespecialiseerde technologische kennis en toegevoegde waarde aan in Cisco’s nieuwste technologieën zoals DNA en SDA. 
  
SpotIT werkt reeds van bij het begin, 6 jaar geleden, nauw samen met Cisco. Met het behalen van deze Master Networking specialisatie en de recent behaalde Customer Experience Specialization wordt de relatie tussen beide partijen verder versterkt. 

“SpotIT volgt steeds de laatste technologische ontwikkelingen op de voet en investeert veel in kennis en ontwikkeling want dit is één van hoekstenen van ons bedrijf. Het behalen van deze specialisatie was dan ook een logische stap. De verschillende uitgebreide audits die aan deze master specialisatie vooraf gaan, vragen heel wat investeringen in tijd, mensen en middelen maar leiden tot een verdere optimalisatie van SpotIT’s security & netwerk aanpak voor klanten”, aldus Steven Vynckier, Founding Partner van SpotIT. 

Master specialisatie is de kers op de taart
De Master Specialization is Cisco’s hoogste en meest exclusieve level van partner certificatie, die van de partner significante tijdinspanningen vraagt en investeringen in mensen en middelen. SpotIT heeft voor het behalen van deze specialisatie een strenge evaluatie van haar architectuur en op Cisco gebaseerde netwerkoplossingen doorstaan, evenals een audit van gerelateerde bedrijfsprocessen en resultaten. 

“Door het behalen van deze Master Networking specialisatie, nestelt SpotIT zich in een select groepje van partners binnen onze EMEAR regio én zijn ze uniek binnen België en Luxemburg. De technische kennis die SpotIT heeft getoond in dit traject, was van een uitzonderlijk hoog niveau”, meldt Arnaud Spirlet, Managing Director Cisco BeLux. 
De Masters is een exclusieve groep van hooggespecialiseerde Cisco partners die over vergaande technologische skills beschikken en een uitgebreid audit traject hebben doorlopen waarin het succesvol behandelen van risicovolle en complexe business en technologie projecten moet worden aangetoond.

“SpotIT is voor Cisco een heel belangrijke partner in de verdere uitbouw van Cisco’s Intent Based Networking (IBN) strategie. De stappen die SpotIT hier zet door het behalen van dit certificaat, zijn cruciaal in onze gezamenlijke approach naar onze klanten toe. De diepgaande expertise die nodig was om dit uniek certificaat te behalen, is niet te onderschatten”; zegt Frank De Reymaeker, Head of Enterprise Networking bij Cisco BeLux.

Door als enige in Belux deze Master specialisatie te behalen, kan SpotIT extra toegevoegde waarde en kennis leveren aan klanten en zich verder onderscheiden als de grootste onafhankelijke Managed Services Provider in België. 

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact op.

ICONS