SpotIT behaalt ASC-statuut van Palo Alto Networks

SpotIT is Palo Alto Networks Authorized Support Center

Sinds enkele maanden is SpotIT trotse Authorized Support Center (ASC) partner Next Generation Firewall van Palo Alto Networks. Daarenboven werd SpotIT vorige week ook ASC voor Cortex.

SpotIT behoort hiermee tot de beperkte groep van één van de vijf Authorized Support Centers in België. Bovendien is SpotIT ook Platinum partner van Palo Alto Networks. 

Een nog betere customer service door het ASC-statuut

“Het ASC-statuut stelt ons in staat om als trusted advisor een nog betere service te verlenen aan onze Managed Services klanten. Via het ASC programma verhogen én versnellen we de kwaliteit van onze support. Onze klanten hebben een single point of contact voor de support van hun Palo Alto Networks oplossingen. De klant wordt steeds in de lokale taal geholpen zodat het probleem vlot en optimaal opgelost wordt.  Aangezien we in rechtstreeks contact staan met de support service van Palo Alto Networks kunnen we sneller schakelen en support leveren zodat onze klanten sneller geholpen worden. Dit stelt ons in staat onze klanten nog efficiënter te helpen met hun support cases.”, aldus Steven Vynckier, founding partner van SpotIT.

ASC betekent investeren in mensen, opleiding en kennis

ASC word je niet zomaar. Er gaat een uitgebreid traject aan vooraf waar je als managed service provider aan heel wat vereisten moet voldoen. SpotIT investeert heel wat in opleiding en training van het SpotIT-team.

Het resultaat is dat SpotIT 9 PCNSE en 15 PCNSA gecertifieerde engineers aan boord heeft om hoogstaande ASC support te bieden. 

De meerwaarde van ASC

SpotIT is heel trots op het behalen van het ASC-statuut bij Palo Alto Networks en kijkt al uit naar de volgende milestones en de verdere sterke samenwerking met Palo Alto Networks.

Het ASC-statuut is een belangrijke meerwaarde voor de klanten,  voor SpotIT en  voor het SpotIT-team die hierdoor steeds groeit in kennis en expertise. 

 

Indien u meer info wenst over ASC-service, kan dit via [email protected]

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact op.

ICONS