SpotIT blijft bereikbaar

SpotIT blijft bereikbaar

Het zijn uitdagende tijden, maar ook in deze periode kan u op SpotIT rekenen.
SpotIT is heel erg begaan met de gezondheid en het welzijn van medewerkers, klanten en partners. Gezondheid gaat boven alles en we hopen dat alles goed gaat met u en uw dierbaren.
Wij staan met ons team net als altijd voor u klaar om uw security & netwerk strategie & implementatie te verzekeren.

Het team van SpotIT blijft beschikbaar en staat voor u klaar op de volgende manier:

Bereikbaarheid

Indien u vragen heeft over de cyber security van uw bedrijf of de draagkracht van uw netwerk nu iedereen massaal van thuis werkt, kan u ons dagelijks bereiken op het nummer 0032 (9) 394 44 41 of per mail [email protected]

Remote work

SpotIT is al jaren gewoon om medewerkers efficiënt van thuis te laten werken. Onze medewerkers blijven u vanuit “hun kot” een maximale en kwalitatieve dienstverlening bieden. We zijn dankbaar voor de dagelijkse enthousiaste en begane inzet van ons team.

Wekelijkse webinars “Business continuity in crisistijden”

Nu er massaal wordt ingezet op remote work door alle bedrijven, helpen we u graag met tips & tricks om dit efficiënt, kwalitatief én veilig te organiseren voor uw bedrijf.

Elke week geven we daarom een korte webinar van een half uurtje met telkens eens verschillend topic over business continuity en veilig online. Agenda en info webinars: https://www.spotit.be/nl/events

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact op.

ICONS