swoosh bottom

Wedstrijd BK wielrennen

Op zondag 12 januari rijdt Wietse het BK veldrijden. Wij duimen alvast.

SpotIT heeft veel fietsfanaten in het team en bij onze klanten, daarom geven we 1 gesigneerd wielertruitje van Wietse weg aan wie Wietse zijn resultaat op het BK het best kan voorspellen (bij ex aequo wordt de winnaar door Wietse geloot).

Hoe maak je kans om het wielertruitje te winnen?

Like de Facebook-pagina van SpotIT en laat jouw persoonlijke pronostiek na: Wietse zijn tijd (uren, minuten en seconden) én de plaats die hij zal behalen.

Volgende week maken we via onze Facebook-pagina de winnaar bekend.

Succes!

Wietse knap 7de in Overijse

Op zondag 15 december stond Wietse aan de start van de Druivencross in Overijse, een echte klassieker in het veld. Wietse kon zich meten met de favorieten en eindigde heel mooi 7de, voor mannen als Michael Vanthourenhout, Daan Soete en Tom Meeusen. Een veelbelovende prestatie.

Wietse blikt tevreden terug: "Ik ben bewust snel gestart om voorin te geraken. Daarna heb ik goed ingedeeld en stond ik vooral op de technische stroken mijn mannetje. Die 7de plaats geeft me echt een super gevoel. Bedankt aan de sponsors om dit mee mogelijk te maken en up to the next: de Waaslandcross Sint-Niklaas op 21 december."

 

Wietse Bosmans met nieuwe trui van SpotIT-Isorex

Wietse Bosmans met nieuwe trui van SpotIT-Isorex

Wietse Bosmans in Overijse met nieuwe trui van SpotIT-Isorex: “Vanaf nu vaker in België”

Bron: Het Nieuwsblad, 13-12-2019

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook officieel: Wietse Bosmans stelde officieel zijn éénmansploeg SpotIT-Isorex voor en zal in Overijse voor het eerst in zijn nieuwe outfit aan de start verschijnen. “Ik ben zo blij dat ik nu weer 100% kan focussen op mijn sport.”.

De éénmansploeg werd op poten gezet in samenwerking met Wies Jaspers, zaakvoerder van Sowieso Marketing Consultancy. "Doorheen heel zijn carrière heb ik Wietse altijd zien vechten en volhouden, en dat bewonder ik heel erg. Daarom zette ik mijn schouders onder dit project, want zo’n talent mag absoluut niet verloren gaan.”

“Het was een intensieve opdracht om geschikte partners te vinden. Met mijn marketingbureau wil ik de sponsors nu veel return geven, om aan te tonen dat het vandaag de dag nog de moeite loont om te investeren in een project zoals het onze,” gaat Jaspers verder.

Met SpotIT, specialist in cyber security en IT-netwerking, en Isorex, gespecialiseerd in isolatie en plastics, werden twee sponsors gevonden. “Dit geeft mij enorm veel moraal om de rest van het seizoen ambitieus aan te vatten”, reageert Bosmans. Ik hoop mij de komende weken ook al in de kijker te rijden in mijn nieuwe trui, om mijn nieuwe sponsors te bedanken.”