Home > Over ons

Over ons

Spotit bouwt en beheert cybersecurity- en netwerkstrategieën voor bedrijven. Dankzij sterke focus en diepgaande expertise is spotit uitgegroeid tot grootste onafhankelijke Managed Security Services Provider in België. Vandaag verlenen 100+ experts kwaliteitsvolle diensten aan meer dan 175 ondernemingen.

Homepage spotit header image

Spotit blaast 10 kaarsjes uit

Oprichters Steven en Frederik leerden elkaar kennen tijdens een vorige job en besloten samen een bedrijf op te richten: spotit was geboren! Hun focus is en blijft het opleveren van kwaliteit dankzij welopgeleide mensen op het vlak van connectiviteit en security. Steven en Frederik beschouwen klanten eerder als partners op lange termijn en kijken naar hun medewerkers als hun belangrijkste assets. Om 10 jaar spotit te vieren, interviewden we hen over de beginjaren van spotit, hun ambities voor de toekomst, en deelden ze enkele leuke anekdotes.

Lees het volledige interview
SPOTIT

Wat wij jou te bieden hebben

Innovatieve security- & netwerkdiensten

Spotit biedt een breed portfolio aan technologieën en diensten; van consultancy, assessments en pentesting, tot het opzetten van een compleet nieuwe security- en netwerkinfrastructuur. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor training en 24/7 managed services via ons NOC en SOC.

SPOTIT

Wat wij jou te bieden hebben

Een team van experts

Security- en netwerktechnologie verandert continu aan een razend tempo. Bij spotit willen we daarom niet alleen bijblijven, maar ook vooruit kijken. Onze hoogopgeleide medewerkers hebben de nodige kennis en certificaten om van uw project een succes te maken op lange termijn.

Onze certificaten, uw voordeel

Training en expertise zitten in het spotit-DNA. Zo blijven we ons constant bijscholen om de nodige certificaten te behalen. Deze labels garanderen een kwalitatieve dienstverlening. U bent zeker dat u met een professionele partner aan de slag gaat, die graag fungeert als uw trusted advisor op de lange termijn.

Vertrouwen in technologie is een goede zaak, maar onderschat zeker de menselijke factor niet. Wij geloven dat vertrouwen de basis vormt voor elk partnerschap.
Wim Remes, Head of Operations bij spotit
CISO professional
WAARVOOR WE STAAN

Onze missie

Spotit is uw strategische partner om peace of mind te creëren via innovatieve security en connectiviteitsoplossingen, gebaseerd op een visie, expertise en vertrouwen.

Empowering digital trust for connected people, businesses & machines

Information security officer ISO
WAT WE DOEN

Ons aanbod

Spotit biedt een ruim portfolio aan security- en netwerkdiensten aan. Bij ons kunt u terecht voor alles wat betreft de Cloud, Internet of Things, Big Data, Automation en Artificial Intelligence. Wij zijn klaar voor de volgende uitdagingen. U ook?

detect and respond investigate magnifying glass
WAY OF WORKING

Onze aanpak

Geen enkele generaal trekt ten strijde zonder plan. Bij Spotit is dat plan het ‘Spotit Implementation Framework’: een concrete en planmatige aanpak waarin we haarfijn bepalen hoe we uw doelstellingen kunnen bereiken en uw uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Die aanpak loont, want gewoonlijk leveren we uw project 20 tot 30% sneller op dan onze concurrenten.

DPO professional GDPR
WAT WE GARANDEREN

Onze belofte

Uw security en netwerk vormen de ruggengraat van uw bedrijf. De aanpak rond security & netwerken is dan ook geen eenmalig project, maar maakt deel uit van uw bedrijfsstrategie. Wij gaan pas van start wanneer er een concreet, strategisch actieplan op tafel ligt, dat erop gericht is om bepaalde doelstellingen te halen.

Spotit wil uw trusted advisor zijn voor een high-level security- en netwerkaanpak op lange termijn. Uiteraard bieden we ook de standaardoplossingen, zoals switches, routers, firewalls en antivirus software. Maar waar wij echt het verschil maken, is met onze high-tech kennis, 24/7 managed services, projectaanpak en glasheldere rapportering.

Collega’s getuigen

Onze waarden

Bekijk de getuigenissen van onze collega’s en ontdek hoe zij de spotit waarden ‘entrepreneurship’, ‘human-2-human’, ‘to excel’ en ‘trust’ dagdagelijks beleven tijdens de uitvoering van hun job.

Bekijk de getuigenissen
spotit entrepreneurship
spotit human-2-human
spotit to excel
spotit trust