Home > Over ons > Onze waarden

Onze waarden

We laten onze collega’s aan het woord over hoe onze waarden binnen spotit beleefd worden.

Trust

Onze accountmanager Jelle vertelt over het vertrouwen dat hij heeft in onze klanten en spottees, en omgekeerd.

Bob is al werkzaam bij spotit van bij de start. In het teken van onze waarde ‘trust’ vertelt hij graag over het vertrouwen die hij heeft in de organisatie.

To excel

Jolien – Service Manager – legt uit hoe het bij ‘to excel’ niet enkel gaat over groeien als een organisatie, maar ook over de medewerkers kansen te bieden om te groeien en beter te doen.

Human-to-Human

Thomas – Talent Development Manager – vertelt hoe we bij spotit investeren in het menselijke kapitaal en persoonlijke ontwikkeling, en licht graag onze eigen spotit Academy toe.

Sanne over het belang van wellbeing bij spotit

Entrepreneurship

Andy – Security Consultant – legt uit hoe ‘entrepreneurship’ gaat over zowel het helpen bereiken van de organisatie’s doelen als acties ondernemen in functie van je eigen persoonlijke groei.

Kim – head of HR – legt uit wat ‘zelfsturende teams’ precies inhoudt binnen spotit en waarom we zo sterk geloven in het succes ervan.

Jodie – Network & Security engineer – vertelt hoe zij met steun van het management zelf sportinitiatieven kan opzetten en collega’s motiveert om samen deel te nemen aan sportevents.

Pieter – Network and Security Engineer – legt uit wat ondernemerschap voor hem betekent.

Jonas over de betekenis van ondernemerschap bij spotit

Mathieu – Security Netwerk Architect – getuigt hoe hij zijn rol als captain van het team invulling geeft.