Home > Customer Stories > Aurubis

Aurubis

Aurubis is gespecialiseerd in circulaire economie, waarbij Aurubis Beerse focust op complexe materialen. Om die materialen te verwerken, rekenen ze op specifieke processen ontworpen door hun eigen R&D afdeling. Het is belangrijk om deze kennis veilig te bewaren én tegelijkertijd 24/7 operationeel te zijn. Daarvoor slaat Aurubis de handen in elkaar met het spotit NOC en SOC.

DE UITDAGING

Processen en kennis veilig stellen

Aurubis Beerse focust zich op complexe legeringen en materialen. Om deze te bewerken, investeerden ze via hun eigen research & development in specifieke productieprocessen. Het is voor hen belangrijk om deze kennis, die vooral elektronisch opgeslagen is, veilig te stellen voor de buitenwereld. Daarnaast is het ook van cruciaal belang dat hun productielijnen 24/7 operationeel blijven.

DE OPLOSSING

24/7 monitoring

Via de managed NOC en SOC diensten van spotit kan Aurubis Beerse genieten van 24/7 monitoring. Indien nodig, kunnen ze rekenen op snelle en doelgerichte interventies om te garanderen dat hun netwerken optimaal en 24/7 beschikbaar blijven.

We werken zo nauw samen met spotit, dat we hen als een extensie op ons eigen IT-team beschouwen.
Rudi de Jonge, Senior ICT specialist at Aurubis
DE RESULTATEN

Verdeling van expertise

Dankzij de zeer nauwe samenwerking sinds 2015 kan het eigen IT & Operations team van Aurubis Beerse ontlast worden en zich concentreren op andere belangrijke zaken binnen het bedrijf.

Publicatiedatum: 13 juli 2021