Home > Customer Stories > Exmar Group

Exmar Group

Exmar Group evolueerde van een traditioneel transportbedrijf naar een innovatieve energie provider met een focus op gas. Gezien de geopolitieke situatie de afgelopen maanden werd hun organisatie steeds belangrijker. En terwijl Exmar uw energievoorraad garandeert, beveiligt spotit de kritieke assets van Exmar via het 24/7 spotit SOC.

De uitdaging

Wat begon met enkele firewalls…

Een zestal jaar geleden ging Exmar Group op zoek naar een security partner om firewalls te implementeren. Tijdens die zoektocht stootten ze op spotit, de ideale cybersecurity expert om hun project tot een succesvol eind te brengen.

De resultaten

… leidde tot een wereldwijde samenwerking

Enkele jaren later, na een succesvolle samenwerking en de implementatie van de firewalls, werd Exmar Group opgenomen in het spotit SOC. Dit Security Operations Center gaat 24/7 de firewalls monitoren, en injecteert de logs van de endpoint protection, DNS security en e-mail security. Dankzij de 24/7 analyse en correlatie van deze logs is Exmar Group beschermd tegen alle bedreigingen van buitenaf.

Als gevolg van de successvolle implementatie van SOC services bekijken Exmar en spotit USA nu samen de mogelijkheden om de samenwerking uit te breiden naar het Exmar kantoor in Houston.
David De Roock, ICT Director bij de Exmar Group

Publicatiedatum: 1 augustus 2022