Home > Services > Detect & respond

Detect & respond

Homepage spotit header image
Detect & respond

Managed services


CSIRT

De spotit Computer Security Incident Response Team (CSIRT) service is beschikbaar on-demand of als onderdeel van een prepaid retainer service. Via deze service kunt u als organisatie rekenen op gespecialiseerde ondersteuning bij een cybersecurity incident.

Lees meer
Network Operations Center (NOC)

Via het spotit NOC ontzorgen we klanten van alle dagdagelijkse taken die komen kijken bij het proactief beheren, onderhouden en troubleshooten van netwerk- en securitycomponenten.

Lees meer
Network as a Service (NaaS)

NaaS is een kostenmodel waarbij we ultramoderne hoogwaardige technologie op korte termijn toegankelijk en beschikbaar kunnen maken tegen lage operationele kosten.

Lees meer
Endpoint Detection & Response

Verschillende rapporten tonen aan dat elke aanval die een organisatie ervaart steeds begint bij een endpoint, of zich daarop richt. Snel detecteren en handelen is dus de boodschap. 

Lees meer
Detect & respond service

Vroeg of laat krijgt elke organistie te maken met een cyberaanval. De vraag is hoe snel uw teams incidenten kunnen detecteren, en hoe snel ze hierop kunnen reageren. Via het spotit SOC houden we uw omgeving 24/7 in de gaten, en detecteren en elimineren we breaches snel. 

Lees meer
CISO as a Service

De CISO is een gecertificeerde professional die u helpt en ondersteunt bij het beheren van alle bedrijfsprocessen die met information security te maken hebben.

Lees meer
DPO as a Service

De Data Protection Officer zal als externe medewerker het toezicht bewaken over het naleven van de GDPR-wetgeving.

Lees meer
Detect & respond

Governance