Home > Services > Detect & respond > Endpoint Detection & Response

Endpoint detection & response

Verschillende rapporten tonen aan dat elke aanval die een organisatie ervaart steeds begint bij een endpoint, of zich daarop richt. Snel detecteren en handelen is dus de boodschap.

 

endpoint security smartphone laptop

Wat is EDR?

Wij willen onze klanten helpen bij het beschermen van hun kroonjuwelen: de bedrijfsgegevens en gevoelige data. Om deze data te beschermen, en een lek te voorkomen, moeten we elk endpoint beveiligen. Spotit kan u helpen bij het beveiligen van deze endpoints dankzij implementatie van endpoint security en Managed Endpoint detection & response.

Managed Endpoint Detection & Response (EDR) is slechts een onderdeel van het volledige Managed Detect & Response portfolio.

 

Wat zijn de voordelen?

Complete inzichten

Verkrijg inzichten in de kwetsbaarheden van uw endpoint devices. Op die manier kunt u op correcte wijze focussen op potentiële threats binnen uw omgeving.

Strategisch plan

Krijg antwoorden op vragen zoals hoe een lek ontstond, waar de malware vandaan komt, welke devices besmet zijn, hoeveel schade er aangericht is, en hoe u de aanval kunt stoppen.

Moderne technologieën

Hoewel het onmogelijk is om aanvallen 100% te vermijden, kunnen we een groot verschil maken met onze moderne technologieën en next-generation prevention tools.

Compleet pakket aan diensten

De managed secure endpoint service kan modulair uitgebreid worden met services als managed DNS security & managed e-mail security om tot een totale beveiliging van de endpoints te komen.

Wat kunt u verwachten?

  • Inzichten in uw bedrijfsomgeving en de potentiële gevaren, om op correcte wijze preventief te handelen.
  • Professioneel advies en concrete tips om uw endpoint devices actiever te beveiligen en beschermen.
  • Complete ontzorging: integratie in het spotit SOC voor snelle detectie en reactie.
  • Een volledig pakket aan services om uw endpoint security te optimaliseren.

Waarom is dit een prioriteit?

Elke aanval die uw bedrijf te verwerken krijgt, zit ofwel op een endpoint, of gaat daarheen. Endpoint devices zijn daarom cruciaal bij het beschermen van uw bedrijfsgegevens, zeker als u weet dat malware ongeveer de helft van alle schendingen met zich meebrengt.

Zodra er zich een aanval voordoet, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te kunnen detecteren – en te handelen – om de schade op die manier zo veel mogelijk te beperken. Door de integratie van deze service in ons spotit SOC garanderen wij continue monitoring.

Is uw organisatie in lijn met de nieuwe NIS2-regelgeving?

Op 17/10/2024 verwachten we de Belgische omzetting van de EU-richtlijnen. Zorg tijdig voor de beveiliging van uw endpoints om boetes te voorkomen!

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Days
0 Hours
0 Minutes