Home > Services > Prevent & protect

Prevent & protect

Homepage spotit header image
Prevent & protect

Managed services


Network Operations Center (NOC)

Via het spotit NOC ontzorgen we klanten van alle dagdagelijkse taken die komen kijken bij het proactief beheren, onderhouden en troubleshooten van netwerk- en securitycomponenten.

Lees meer
Network as a Service (NaaS)

NaaS is een kostenmodel waarbij we ultramoderne hoogwaardige technologie op korte termijn toegankelijk en beschikbaar kunnen maken tegen lage operationele kosten.

Lees meer
Security Governance

De mensen binnen uw organisatie maken het verschil op het vlak van informatiebeveiliging. Ons uitgebreid aanbod aan services en hulpmiddelen kunnen hierbij ondersteuning bieden.

Lees meer
UBA

User Behavior Analytics tools geven u automatisch inzicht in het gedrag van de gebruikers op uw netwerk, en waarschuwen wanneer zich abnormaal of risicovol gedrag voordoet.

Lees meer
CISO as a Service

De CISO is een gecertificeerde professional die u helpt en ondersteunt bij het beheren van alle bedrijfsprocessen die met information security te maken hebben.

Lees meer
AmIphished

Wist u dat werknemers gemiddeld 14 kwaadaardige e-mails per jaar ontvangen? Onze AmIphished service maakt het mogelijk voor uw werknemers om verdachte berichten gemakkelijk te rapporten en onmiddellijk feedback te ontvangen van onze experts.

Lees meer
DPO as a Service

De Data Protection Officer zal als externe medewerker het toezicht bewaken over het naleven van de GDPR-wetgeving.

Lees meer
Managed DMARC

Bescherm uw domeinnaam tegen spoofing en phishing met behulp van DMARC. Help ontvangers te bepalen of e-mails verstuurd vanaf uw domein legitiem zijn.

Lees meer
Prevent & protect

Governance


Social engineering

Aan de hand van praktische opleidingen en social engineering simulaties maken onze spotit-specialisten uw medewerkers meer bewust van deze vorm van oplichterij.

Lees meer
Security awareness training

Praktische trainingen om uw medewerkers bewust te maken van het belang van een goede information security strategie en hoe ze hier zelf toe kunnen bijdragen.

Lees meer
Prevent & protect

Security & networking optimization


High-level design

Via een high-level design bezorgen we u een conceptueel overzicht van uw netwerk- en/of securityoplossingen, rekening houdend met de noden van uw bedrijf, alsook de huidige situatie van uw IT-omgeving.

Lees meer
Wireless/wired networking

Dankzij onze expertise en jarenlange ervaringen kunnen we complete, veilige en innovatieve netwerkoplossingen ontwerpen, implementeren en onderhouden op maat van uw bedrijf en uw specifieke noden

Lees meer
SD-WAN

Met de evolutie naar de Cloud, bereiken heel wat MPLS-netwerken hun limieten. Met een SD-WAN bent u zeker van een veiliger, stabieler en kostenefficiënter netwerk, ook vanuit de Cloud.

Lees meer
Endpoint security

Aangezien de eindgebruiker de meest kwetsbare en meest getargette schakel in de keten is, is het van uiterst belang om, naast uw netwerk en de geïntegreerde applicaties, alle endpoint devices voldoende te beveiligen. 

Lees meer
UBA

User Behavior Analytics (UBA) tools geven u automatisch inzicht in het gedrag van de gebruikers op uw netwerk, en waarschuwen wanneer zich abnormaal of risicovol gedrag voordoet.

Lees meer
OT/IoT security

Vandaag de dag wordt Operationele Technologie steeds meer gekoppeld aan het IT-netwerk, of slimmer gemaakt door de introductie van Internet of Things. Deze integraties maken uw OT-netwerk meteen vatbaarder voor tal van nieuwe risico’s en bedreigingen.

Lees meer