Home > Services > Prevent & protect

Prevent & protect

Prevent & protect

Managed services


Network Operations Center (NOC)

Via het spotit NOC ontzorgen we klanten van alle dagdagelijkse taken die komen kijken bij het proactief beheren, onderhouden en troubleshooten van netwerk- en securitycomponenten.

More info
Security Governance

De mensen binnen uw organisatie maken het verschil op het vlak van informatiebeveiliging. Ons uitgebreid aanbod aan services en hulpmiddelen kunnen hierbij ondersteuning bieden.

More info
UBA

User Behavior Analytics tools geven u automatisch inzicht in het gedrag van de gebruikers op uw netwerk, en waarschuwen wanneer zich abnormaal of risicovol gedrag voordoet.

More info
CISO as a Service

De CISO is een gecertificeerde professional die u helpt en ondersteunt bij het beheren van alle bedrijfsprocessen die met information security te maken hebben.

More info
DPO as a Service

De Data Protection Officer zal als externe medewerker het toezicht bewaken over het naleven van de GDPR-wetgeving.

More info
Prevent & protect

Governance


Social engineering

Aan de hand van praktische opleidingen en social engineering simulaties maken onze spotit-specialisten uw medewerkers meer bewust van deze vorm van oplichterij.

More info
Security awareness training

Praktische trainingen om uw medewerkers bewust te maken van het belang van een goede information security strategie en hoe ze hier zelf toe kunnen bijdragen.

More info
Prevent & protect

Security & networking optimization


High-level design

Via een high-level design bezorgen we u een conceptueel overzicht van uw netwerk- en/of securityoplossingen, rekening houdend met de noden van uw bedrijf, alsook de huidige situatie van uw IT-omgeving.

More info
Wireless/wired networking

Dankzij onze expertise en jarenlange ervaringen kunnen we complete, veilige en innovatieve netwerkoplossingen ontwerpen, implementeren en onderhouden op maat van uw bedrijf en uw specifieke noden

More info
SD-WAN

Met de evolutie naar de Cloud, bereiken heel wat MPLS-netwerken hun limieten. Met een SD-WAN bent u zeker van een veiliger, stabieler en kostenefficiënter netwerk, ook vanuit de Cloud.

More info
Endpoint security

Aangezien de eindgebruiker de meest kwetsbare en meest getargette schakel in de keten is, is het van uiterst belang om, naast uw netwerk en de geïntegreerde applicaties, alle endpoint devices voldoende te beveiligen. 

More info
UBA

User Behavior Analytics (UBA) tools geven u automatisch inzicht in het gedrag van de gebruikers op uw netwerk, en waarschuwen wanneer zich abnormaal of risicovol gedrag voordoet.

More info
OT/IoT security

Vandaag de dag wordt Operationele Technologie steeds meer gekoppeld aan het IT-netwerk, of slimmer gemaakt door de introductie van Internet of Things. Deze integraties maken uw OT-netwerk meteen vatbaarder voor tal van nieuwe risico’s en bedreigingen.

More info