Home > Services > Prevent & protect > AmIphished

AmIphished

Wist u dat werknemers gemiddeld 14 kwaadaardige e-mails per jaar ontvangen? Onze AmIphished service maakt het mogelijk voor uw werknemers om verdachte berichten gemakkelijk te rapporten en onmiddellijk feedback te ontvangen van onze experts.

Wat is AmIphished?

AmIphished is een spotit service die gerapporteerde verdachte e-mails onderzoekt. Het is niet altijd even gemakkelijk om een phishing e-mail te detecteren. Daarom geven we uw werknemers graag de mogelijkheid om bij twijfel een e-mail gemakkelijk te rapporteren en te laten onderzoeken door onze professionals. Voor deze service voegt u een button toe in de mailboxes van uw werknemers. Zodra ze hierop klikken, starten ons SOC-team het onderzoek en koppelen ze terug met het verdict, te ondernemen stappen en handige tips.

Wat zijn de voordelen?

Snelle rapportage

Rapporteer gemakkelijk verdachte e-mails

Feedback van experts

Ontvang feedback van onze spotit SOC-experts

Optimale bescherming

Bescherm uw netwerk tegen hackers

Meer awareness

Verhoog de alertheid voor phishing binnen uw onderneming

Wat kunt u verwachten?

  • Een automatische analyse van de e-mail waarbij onder andere URLs, e-mailadressen en bijlages onderzocht worden. Op basis hiervan krijgt de gebruiker onmiddellijk een eerste advies.
  • Een manuele analyse waarbij de gekwalificeerde SOC-analist onderzoek doet om tot een eindconclusie en advies te komen.

Hoe gaan we te werk?

Blijf oplichters altijd een stap voor dankzij de spotit AmIphished service. Voor deze service voegt u een ‘report phishing’ knop toe aan de mailboxes van uw werknemers. Zo kunnen ze eenvoudig een kwaadaardige of verdachte e-mail rapporteren. Wanneer ze op de knop klikken, wordt de e-mail automatisch als bijlage verstuurd naar onze AmIphished oplossing. De bewuste e-mail wordt tijdelijk in quarantaine geplaatst totdat de gebruiker een specifieke actie onderneemt op basis van de ontvangen feedback van onze experts. Achter de schermen gaat ons spotit SOC meteen op onderzoek en rapporteren zij hun conclusies naar de gebruiker. In het geval van een effectieve phishing e-mail delen ze graag handige tips.

Waarom is dit een prioriteit?

Phishing e-mails zijn nog steeds erg populair om iemand te hacken. Hoe vaak heeft u zichzelf afgevraagd of een e-mail uw persoonlijke data probeert te ontfutselen? Hackers worden steeds geavanceerder en gebruiken hot topics om uw aandacht te trekken. Is het altijd zo gemakkelijk om een phishing e-mail te herkennen? Zijn uw werknemers alert? Weten ze wat ze moeten doen wanneer ze een phishing mail ontvangen? Laten we geen risico’s nemen en het uw werknemers zo gemakkelijk mogelijk maken om verdachte e-mail te rapporteren en professioneel advies te krijgen!

Is uw organisatie in lijn met de nieuwe NIS2-regelgeving?

Op 17/10/2024 verwachten we de Belgische omzetting van de EU-richtlijnen. Zorg tijdig voor een veilige omgeving om boetes te voorkomen!

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Days
0 Hours
0 Minutes