Home > Services > Prevent & protect > Security Governance

Security governance

De mensen binnen uw organisatie maken het verschil op het vlak van informatiebeveiliging. Ons uitgebreid aanbod aan services en hulpmiddelen kunnen hierbij ondersteuning bieden.

Security governance training education

Wat is security governance?

De juiste technologie alleen is niet voldoende om uw information security te garanderen. Het zijn uw medewerkers die uw beleid uiteindelijk in de praktijk moeten omzetten. Security governance gaat over strategie, het vastleggen van verantwoordelijkheden binnen uw teams, procedures, controlemechanismen en communicatie.

Wat zijn de voordelen?

Klantgerichte aanpak

Uw medewerkers staan centraal in uw security strategie. We moeten de neuzen in dezelfde richting sturen en verantwoordelijkheden vastleggen.

Professionele begeleiding

Complete ondersteuning en begeleiding vanuit het zeer ervaren spotit team, aangevuld met verschillende trainingen en tools.

Ruim portfolio aan diensten

Uitgebreid aanbod aan managed services, aangepast aan uw behoeften, om de nodige ondersteuning en hulp te bieden.

Aanvulling met complementaire diensten

Spotit is gespecialiseerd in netwerk & security en gaat hier heel breed in. De governance diensten kunnen waar nodig aangevuld worden met complementaire diensten, zoals bv. op het gebied van implementatie van technologie om de policies te ondersteunen en af te dwingen.

Wat kunt u verwachten?

  • DPO als een Service
  • CISO als een Service
  • Security Awareness trainingen, op maat van de doelgroep, on-site of online.
  • Gecombineerd met Social Engineering.

Waarom is dit een prioriteit?

De laatste nieuwe technologie implementeren is een stap in de juiste richting, maar niet voldoende om information security te garanderen. Uw medewerkers en teams moeten de procedures grondig begrijpen en ondersteunen. Security governance gaat precies over dat onderdeel: de uitvoering van de strategie, de verantwoordelijkheden, de protocols, de controlemechanismen en de communicatie. Pas wanneer iedereen doordrongen is van de belangen van security, werkt uw strategie optimaal.

Is uw organisatie in lijn met de nieuwe NIS2-regelgeving?

Op 17/10/2024 verwachten we de Belgische omzetting van de EU-richtlijnen. Denk tijdig aan uw security governance om boetes te voorkomen!

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Days
0 Hours
0 Minutes