SD-WAN

Met de evolutie naar de Cloud, bereiken heel wat MPLS-netwerken hun limieten. Met een SD-WAN bent u zeker van een veiliger, stabieler en kostenefficiënter netwerk, ook vanuit de Cloud.

SD-WAN cloud network

Wat is SD-WAN?

De traditionele IT-omgeving waarbij het merendeel van de applicaties zich in het datacenter van de klant bevinden, is zo goed als verdwenen. Applicaties verhuizen naar de Cloud, bevinden zich on-premise, of nemen de vorm aan van een SAAS-oplossing. Een traditionele MPLS-oplossing is vaak onvoldoende flexibel of schaalbaar.

Een SD-WAN oplossing maakt het makkelijker om uw applicaties naar de Cloud te verhuizen. Het verlaagt uw kosten en vermindert de tijd om nieuwe services uit te rollen. Bovendien biedt het de robuuste security architectuur die essentieel is voor hybride netwerken.

De SD-WAN oplossing wordt idealiter gecombineerd met een SASE-oplossing, waardoor iedere gebruiker – ongeacht de plaats en manier van connecteren – een uniforme beveiliging kent.

Wat zijn de voordelen?

Betere gebruikservaring

Applicaties uitrollen op het netwerk kost minder tijd.

Een agile platform

Meer performance, minder bandbreedte en snellere deployment van nieuwe sites.

Betere security

Betere beveiliging tegen malware en andere dreigingen.

Veilig, stabiel en performant

Controlemechanismen worden losgekoppeld van de netwerk hardware.

Wat kunt u verwachten?

  • Beter inzicht in de traffic op uw netwerk.
  • Een snellere verbinding met uw Cloud applicaties.
  • Een veilig en betrouwbaar private WAN netwerk om alle locaties en Cloud applicaties met elkaar te verbinden.

Waarom is dit een prioriteit?

Nu bedrijven alles steeds vaker naar de Cloud verhuizen, is de typische bedrijfsinfrastructuur de laatste jaren erg veranderd. Meer gebruikers, meer applicaties, verschillende devices op verschillende locaties. Een oud netwerk kan deze uitdagingen niet langer het hoofd bieden. Met een SD-WAN bent u zeker van een veiliger, stabieler en kostenefficiënter netwerk.

Is uw organisatie in lijn met de nieuwe NIS2-regelgeving?

Op 17/10/2024 verwachten we de Belgische omzetting van de EU-richtlijnen. Zorg tijdig voor een optimaal en veilig netwerk om boetes te voorkomen!

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Days
0 Hours
0 Minutes