Home > Services > Prevent & protect > Wireless/wired networking

Wireless/wired networking

Wired and wireless networking is our core business. Thanks to our expertise and many years of experience, we can design, implement, and maintain complete, secure, and innovative network solutions tailored to your company and to your specific needs.

networking

Wat is wireless/wired networking?

Alles start bij een veilig en performant netwerk. Dankzij de jarenlange ervaringen en verworven expertise kunnen we ons onderscheiden vanaf de ontwerpfase tot de oplevering van een compleet netwerk. We voorzien u graag van een toekomstgerichte oplossing op maat van uw vereisten en uitdagingen.

Dankzij het spotit implementation framework krijgt u een goed doordachte en gestandaardiseerde opzet. Deze laat toe de roll-out grotendeels te automatiseren en het beheer te vereenvoudigen. Bovendien is dit netwerk goed geïntegreerd in de IT-omgeving en voorzien van de nodige security features.

Wat zijn de voordelen?

Een netwerk in topconditie

Een netwerk in topconditie vertaalt zich naar de bovenliggende lagen. Een optimaal netwerk is de basis van uw digitale transformatie.

Kwaliteit dankzij jarenlange expertise

Networking is de core business van spotit waardoor we het verschil maken in kwaliteit. Daarnaast investeert spotit continu in het bijscholen en certificeren van haar medewerkers, waardoor we een hogere kwaliteit kunnen garanderen in alle gelaagdheden van de samenwerking.

Automatisering en standaardisatie

Verregaande standaardisatie in projectmethodologie, managed services en implementatietrajecten zorgt voor een betrouwbaar netwerk die uw doelstellingen ondersteunt.

Implementatie van de laatste nieuwe technologieën

Dankzij de nauwe samenwerking met onze innovatieve partners kunnen we u voorzien van state of the art oplossingen en een gealigneerde dienstverlening.

Wat kunt u verwachten?

  • Architectuur en design van het netwerk.
  • Implementatie van het netwerk.
  • Correcte opvolging via een pre- of post-implementatie site survey.
  • Beheer van on-premise of cloud-based infrastructure.
networking

Hoe gaan we te werk?

  1. Vaak wordt gestart met een security en network assessment om de huidige omgeving in kaart te brengen.
  2. Uitwerking van een high-level design, gevolgd door het low-level design.
  3. Configuratie van het netwerk.
  4. Opzetten van de management system feed.
  5. Implementatie van het netwerk en systematische controle.
  6. Continue bijsturing waar nodig.

Waarom is dit een prioriteit?

Op voorhand goed nadenken over de structuur van uw netwerk, en anticiperen op mogelijke problemen, bespaart u heel wat geld en tijd. Dankzij grondig onderzoek en het structureel uitwerken van de architectuur en het design van uw toekomstig netwerk, kunt u een optimale dekking garanderen. Zo legt u een sterke basis voor de toekomst van uw organisatie.